Meer plezier in je leven    Meer resultaat in je werk

Coach van de coach

Stel, je bent een coach die nog ervaring op moet doen. Een veelgehoorde vraag is om als waarnemer aanwezig te mogen zijn bij coachsessies. Gezien de vertrouwelijkheid van de coachgesprekken, is het lopen van zo’n stage geen optie.

Wel is het krijgen van supervisie mogelijk als een op maat gesneden leerweg.


Hoe gaat dat in zijn werk?
Je brengt een coachtraject in dat je begeleidt. Dat kan zijn ter voorbereiding of als nabespreking. Mijn supervisie richt zich op jouw (voorgenomen) aanpak en op jezelf.

Wat van jezelf kom je tegen in dit coachtraject? Juist dit laatste aspect kan van grote invloed zijn op de professionaliteit van jouw coaching.
Met betrekking tot jouw aanpak zijn de volgende onderwerpen van belang. Ter voorbereiding van je coachgesprek: jouw diagnose en behandelplan en de mogelijke interventies. Als nabespreking van een sessie: de eventuele bijstellingen van jouw diagnose en behandelplan en je interventies.

Ook als ervaren coach kan je bij mij terecht voor supervisie.

supervisie2

In een voorgesprek, dat telefonisch kan, wil ik samen met je bepalen of ik de juiste supervisor voor jou ben. Factoren die daarbij een rol spelen, zijn je vooropleidingen en jouw stijl van coachen, evenals je ontwikkelingsfase.

Tarief

De supervisie duurt per keer een uur en kost €80,-
exclusief 21 % BTW.

 

 

 

 

Resultaat door reflectie

“Mensen veranderen niet door wat ze anderen horen zeggen maar door wat ze zichzelf horen zeggen” Blaise Pascal.