Boost Bureau

Meer plezier in je leven    Meer resultaat in je werk

Tegen dingen aanlopen in je werk is één ding; je werkcoach uiteindelijk privé inschakelen voor echtscheidingsperikelen is een tweede…..

Ik heb Miriam ontmoet op een moment dat ik was vastgelopen in mijn werk. Met behulp van Miriam ben ik er weer bovenop gekomen. Ik ben er sterker uit gekomen dan ervoor; ik heb meer rust gekregen, kan mijzelf de juiste vragen stellen om tot inzicht te komen en beslissingen te nemen. Zij zei niet eens zo veel “verlichts” of iets heel nieuws voor mij, maar ik hoorde mijn eigen hersenspinsels terug in een samenvatting en een wedervraag. En met die vraag kon ik vervolgens weer verder!

Toen enige tijd later er in mijn privéleven verschillende dingen tegelijkertijd speelden en ik het nodig had om dingen op een rijtje te zetten heb ik Miriam weer benaderd. Zij had in de tussenliggende periode een aanvullende opleiding gedaan en deze extra aanvulling op wat ik al van haar kende sloot goed op elkaar aan. Naast "praten" deden we oefeningen wat voor mij als resultaat had dat ik sneller tot de kern kwam en ook beter kon onderscheiden wat ik dacht en wat ik voelde. Ik heb hierdoor goede handvatten gekregen om verder te kunnen!

Miriam bedankt!

 

terug

Resultaat door reflectie

“Mensen veranderen niet door wat ze anderen horen zeggen maar door wat ze zichzelf horen zeggen” Blaise Pascal.